Ambassadør: Hvordan skrive tilbud til kunde?

Endret Fri, 6 Sep ved 9:06 AM

Gjennom vårt Ambassadørprogram vil du være en "reseller" av systemet vårt.

Vedlagt er en mal om du ønsker hjelp til å formulere hvordan du legger ved info om Laddel i et tilbud til en kunde.

Laddel gir dere en komplett løsning for drift og automatisk betaling for elbillading. Vi ordner alt for dere, slik at dere kan bruke tiden på andre ting.

Med Laddel vil ladekostnadene for elbilladingen automatisk fordeles slik at hver bruker blir belastet for sitt forbruk, rett etter endt ladeøkt.

Løsningen fungerer slik at de som skal lade bilen sin laster ned Laddel appen, lager bruker og legger inn et betalingskort.

Som anleggseier bestemmer dere selv prisen for lading, og vi sørger for at betaling og overfører midlene til deres konto hver måned.

Som administrasjonsgebyr legger vi på 15% på ladeprisen som brukeren betaler når det lades. Det er ingen andre kostnader knyttet til løsningen. Avtalen har verken oppstartskostnader eller faste månedskostnader.

Ladeprisen kan følge spotprisen, time for time om ønskelig, samt automatisk trekke fra strømstøtten. På toppen kan dere sette et beløp for nettleie og et påslag om ønskelig. Det er også mulig å sette en fastpris pr kWh.

Etter signert driftsavtale inviteres anleggsier inn i webportalen vår hvor man blant annet kan endre priser og ha full oversikt over deres ladeanlegg.

Legger ved en mappe med ekstra informasjon for eier og brukere: Veiledningsmappe

Hva med ladebrikker?

Husk også at flere ofte ønsker å bruke ladebrikker.

Bruker velger om de skal starte lading med app eller ladebrikke (hvilken som helst ladebrikke kan registreres av brukeren).
Disse kan dere bestille på vegne av lokasjonseiere / brukere og så viderefakturere etter avtale med lokasjonseieren. Ellers kan dere bake det inn i tilbudsprisen. Ellers kan brukere bestille dette på https://www.laddel.no/ladebrikke/