Ambassadør: Hvordan benytte Laddel på anlegget

Endret Wed, 01 May 2024 ved 06:55 AM

En enkel start

Enkelt anbefal Laddel sammen med deres ladeinstallasjon og få umiddelbare fordeler.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å ta en prat kan du kontakte oss på kontakt@laddel.no, eller ringe inn på +38 00 40 90 og benytte linje 3.

Hvordan ta i bruk Laddel på anlegget

• Finn brosjyrer du kan sende kunder og info på: Brosjyrer og info
  • Når du skal sende oss et ladeanlegg: Fyll ut utfyllingsskjemaet du finner her – Mappe med utfyllingsskjema
  • Basert på hva du fyller ut i utfyllingsskjeamet tar vi enten dialogen med deg eller med kunden

Slik drifter Laddel ladeanlegg

Vi leverer en smart og brukervennlig ladeløsning. Løsningen inkluderer et helautomatisert betalingssystem, administrasjon, drift og support.
Vi sørger for en sømløs opplevelse for eier av ladeanlegget. Ingen behov for administrering eller fakturering. Anleggseier kan tenke på helt andre ting.

Tjenesten inkluderer blant annet:

• Rettferdig kostnadsfordeling
  • Eksakt spotpris, time for time
  • Automatisk kalkulert strømstøtte
  • 24/7 ladehjelp
  • Ingen faktura som må følges opp; bruker blir direkte belastet etter endt ladeøkt
  • App og ladebrikke
  • Kun 15% påslag på ladeprisen, som bruker betaler når det lades

Fordeler for deres bedrift

• Formidlingsbonus iht. avtale. Ethvert ladeanlegg gir deres bedrift en
    betydelig formidlingsbonus. Dette gjelder også eksisterende anlegg dere har installert.
  • Vinn flere anbud. Vår løsning sammen med deres installasjon gjør at dere kan
    levere en totalpakke til kunden, noe som vil være med på å vinne flere anbud.
  • Slipp kundesupport. Med vår døgnbemannet support slipper dere å bli ringt i
    etterkant av en installasjon.
  • Ingen ekstraarbeid. Dere installerer og monterer ladeanlegget som vanlig
    Når anlegget er på plass tar vi over driften av laderne.
  • Ingen administrasjon. Dere slipper alt av drift og administrasjon, vi tar oss av alt.
  • Få flere oppdrag. Vi gir deg flere oppdrag slik at du kan tjene mer penger.
  • Behold omsetningen. Ladere, installasjon og serviceavtaler selges direkte fra dere.
    Laddel leverer kun systemet på toppen.

Behold alt av salg

Ambassadørprogrammet er skapt av elektrikere, for elektrikere.

Laddel leverer toppsystemet, og dere beholder alt av hardware salg, utvidelser og serviceavtaler. En tydelig linje hvor hver part leverer sin
del av leveransen og ikke tar hverandres omsetning.