Ambassadør: Hvordan benytte Laddel på anlegget (stegvis)

Endret Wed, 28 Aug ved 2:24 AM

En enkel start

Enkelt anbefal Laddel sammen med deres ladeinstallasjon og få umiddelbare fordeler.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å ta en prat kan du kontakte oss på kontakt@laddel.no, eller ringe inn på +38 00 40 90 og benytte linje 3.

Hvordan ta i bruk Laddel på anlegget

1) Finn brosjyrer du kan sende kunder og info på: Brosjyrer og info og fortell kunden om Laddel systemet

2) Har du mulighet så fest på Laddel ID klistremerker (dette kan vi også selv koordinere med anleggseier om det er eksisterende anlegg og ikke ny-installasjon f.eks.)

-> ID merker kan bestilles her

3) Sett Laddel som operatør på anlegget, hvordan dette gjøres avhenger av lademerke. Her er veiledning for f.eks. Easee og Zaptec (liste over ladere vi støtter: Liste). (Dette kan vi også selv koordinere med anleggseier om det er eksisterende anlegg og ikke ny-installasjon f.eks.)
Guide Easee, Guide Zaptec

4) Send liste til kontakt@laddel.no eller fyll ut i skjemaet under, hvilken lader (serienummer) som fikk hvilken Laddel ID (klistremerke).
Serienummer = Laddel ID

5) Fyll ut utfyllingsskjemaet du finner her – Utfyllingsskjema

6) Laddel kontakter kunden innen 48 timer for å signatur og avtale ladepris.

Tips for å få anlegget raskere operativt: Har du festet på ID klistremerker og satt Laddel som operatør på anlegget så er alt vi mangler ladeprisen for å sette anlegget operativt. Dette kan også du selv avtale dette med anleggseier, og skrive prisen i utfyllingsskjemaet.
Ladeprisen er bygget opp av spotpris + nettleie (fast kr beløp pr kWh) + påslag (fast kr beløp pr kWh), fratrukket strømstøtten.
Det er også mulig å sette en fastpris pr kWh.

Slik drifter Laddel ladeanlegg

Vi leverer en smart og brukervennlig ladeløsning. Løsningen inkluderer et helautomatisert betalingssystem, administrasjon, drift og support.
Vi sørger for en sømløs opplevelse for eier av ladeanlegget. Ingen behov for administrering eller fakturering. Anleggseier kan tenke på helt andre ting.

Tjenesten inkluderer blant annet:

• Rettferdig kostnadsfordeling
  • Eksakt spotpris, time for time
  • Automatisk kalkulert strømstøtte
  • In-house kundesupport 365 dager i året
  • Ingen faktura som må følges opp; bruker blir direkte belastet etter endt ladeøkt
  • App og ladebrikke
  • Kun 15% påslag på ladeprisen, som bruker betaler når det lades

Fordeler for deres bedrift

• Formidlingsbonus iht. avtale. Ethvert ladeanlegg gir deres bedrift en
    betydelig formidlingsbonus. Dette gjelder også eksisterende anlegg dere har installert.
  • Vinn flere anbud. Vår løsning sammen med deres installasjon gjør at dere kan
    levere en totalpakke til kunden, noe som vil være med på å vinne flere anbud.
  • Slipp kundesupport. Med vår døgnbemannet support slipper dere å bli ringt i
    etterkant av en installasjon.
  • Ingen ekstraarbeid. Dere installerer og monterer ladeanlegget som vanlig
    Når anlegget er på plass tar vi over driften av laderne.
  • Ingen administrasjon. Dere slipper alt av drift og administrasjon, vi tar oss av alt.
  • Få flere oppdrag. Vi gir deg flere oppdrag slik at du kan tjene mer penger.
  • Behold omsetningen. Ladere, installasjon og serviceavtaler selges direkte fra dere.
    Laddel leverer kun systemet på toppen.

Behold alt av salg

Ambassadørprogrammet er skapt av elektrikere, for elektrikere.

Laddel leverer toppsystemet, og dere beholder alt av hardware salg, utvidelser og serviceavtaler. En tydelig linje hvor hver part leverer sin
del av leveransen og ikke tar hverandres omsetning.