Bruker: Hvordan bestille lader?

Endret Fri, 14 Jun ved 2:21 AM

Hvis dere skal utvide anlegget, eller du som bruker/beboer skal ha lader på din plass:

• Kontakt elektrikeren deres, som satt opp anlegget: Fortell at du/dere ønsker flere ladere på deres lokasjon.
  • Elektriker vil ordne dette.
  • Kontakt Laddel når laderen(e) er på plass, slik at vi kan koble de opp til systemet.

Bor du i et borettslag/sameie og lurer du på hvilket elektro-selskap som står for installasjonene hos dere, spør styret eller kontakt oss på https://laddel.freshdesk.com/support/home